Стабил Инженеринг е компания с 25-годишен опит в областта на индустриалния инженеринг и автоматизацията, утвърдила се като надежден партньор на множество производствени предприятия в България. Като официален представител на световните лидери Markem-Imaje, METTLER TOLEDO и HERMA, фирмата предлага комплексни решения за продуктова идентификация, инспекция и етикетиране. Гарантира качествено обслужване и поддръжка на инсталираните машини в различни сектори, включително хранително-вкусова, фармацевтична и козметична индустрия.

Екипът на Медия Дизайн наскоро брандира служебен автомобил Peugeot Partner за Стабил Инженеринг. За да подчертаем професионалния имидж и дейност на компанията, използвахме висококачествено фолио за печат 3M IJ280. Този материал е изключително издръжлив и гарантира ярки, наситени цветове, които ще грабват вниманието. Дизайнът на автомобила е изчистен и елегантен, съобразен с фирмената идентичност. Логото на компанията е позиционирано стратегически на всички страни на автомобила, за да осигури максимална видимост.


Клиент: Стабил Инженеринг


Дата: Март 2024


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Флагманът на 3M за печатна графика за впечатляващи резултати

3M Print Wrap Film IJ280 е лидер в категорията фолиа за облепяне на автомобили за рекламна графика. Разработено по каст технология, то е способно да покрива и най-дълбоките и сложни 3D кривини, осигурявайки безупречен резултат. Tъй като моделът на автомобила на Стабил Инженеринг е с много изпъкнали участъци, 3M IJ280 беше отлично решение за брандирането му.

Лепилото на 3M IJ280 е създадено с технологии 3M Comply v4 и 3M Controltac, които гарантират лесна и бърза инсталация на фолиото, без последващо повдигане или отлепване. Това фолио е устойчиво на атмосферни влияния, UV лъчи, драскотини и износване за перфектен вид за години напред.

За предпазване на графиката от надраскване, е апликиран и съответния ламинат. Комбинацията между съвместими материали, одобрена от 3M печатна технология за висококачествен солвентен печат и професионална инсталация от нашия обучен екип, е предпоставка да даваме и гаранцията 3M MCS Warranty.