Хидро Хикс България е водеща компания в областта на пречистването на водата. С дългогодишен опит и експертиза, фирмата предлага иновативни решения за индустрията, бизнеса и домакинствата. Продуктите на Хидро Хикс гарантират чиста и безопасна вода, подобрявайки качеството на живот и ефективността на производствените процеси.

Нов облик за фирмен автомобил на компанията

В партньорство с Медия Дизайн, Хидро Хикс България обнови визуалната идентичност на своята мобилна реклама. Проектът включва брандиране на служебен автомобил, който ще служи като ефективна рекламна платформа и ще отразява безупречния имидж на компанията.


Вижте също: Указателна табела от Еталбонд за Хидро-Хикс България



Клиент: Хидро Хикс България ООД 


Дата: Август 2023 


Гаранция: 2 години


Град: Пловдив


Семпъл дизайн с рекламни стикери и надписи от 3M фолио

Екипът на Медия Дизайн създаде дизайн, който съчетава в себе си корпоративните цветове и лого на Хидро Хикс България. За да осигурим трайност на рекламата, автомобилът е облепен с висококачествено полимерно фолио за печатна графика 3M Scotchcal IJ40 с ламинат. Ламинатът създава допълнителен защитен слой срещу надраскване и избледняване.

Стикерите от фолио са отпечатани чрез висококачествен солвентен печат в специализираната ни работилница. Следвайки дизайна, опитните ни инсталатори апликираха контактите и логото на фирмата за обработка на води от двете страни на автомобила, на задната част и предния капак. Получи се ясна и информативна външна реклама, която ще представя Хидро Хикс пред широка аудитория на територията на цялата страна.


Вижте също: Несветещи обемни букви от плексиглас за Хидро-Хикс-България, Пловдив