Al Amar е българска марка, специализирана в луксозни парфюми. Тя предлага богат избор от аромати, вдъхновени от традициите на Изтока и съчетаващи висококачествени съставки. Компанията е бързоразвиваща се и набира скорост на българския пазар, във връзка с което откри нови обекти в няколко града. Един от последните им проекти е откриването на офис в град София, където да се помещава ръководният екип. Медия Дизайн е партньор на парфюмерийната компания за реализирането на външна и интериорна реклама на магазините. И за брандирането на офиса, от Al Amar отново ни предпочетоха.

Интериорни табелки за кабинетите

Изработихме и поставихме на стъклените врати на кабинетите гравирани табели с имена. Табелите са направени от ABS с метализиран ефект, което допринася за техния луксозен и представителен вид. Интериорните табели са неизменна част от визуалната комуникация във всеки обект. Използват се като указателни или информационни табла, които спомагат за по-добра ориентация и осведоменост на клиентите и персонала. Табелките за Al Amar ще подсилят имиджа на марката, създавайки по-приятна и информатвна бизнес среда.


Клиент: АСМ-Груп ЕООД


Дата: Август 2024 


Гаранция: 3 години


Град: София


Фолио за витрини със заскрежен ефект за естетика и дискретност

Фростед фолиото е универсално решение, което съчетава функционалност, естетика и икономичност. То предлага множество предимства, като поверителност, защита от слънцето и отблясъците, възможност за различни дизайни и лесна поддръжка, което го прави популярен избор за модерния интериор. Използвахме го за създаване на дискретност на стъклените прегради и врати на отделните кабинети в офиса на парфюмерийната фирма. В допълнение към матиращото фолио за стъкла, поставихме и надписи от фолио златен металик с логото „ASM Group“. Това персонализирано решение помогна за визуална идентификация на бизнеса и допълни елегантната обстановка.