Al Amar – експертите в ориенталските аромати, скоро официално ще открият своя представителен офис в София. Медия Дизайн се включи в брандирането на сградата с външна реклама и табели за интериора. Създадохме изискана и завладяваща обстановка, която пренася клиентите в атмосферата на Близкия Изток.

Облепяне на стъклена фасада с елементи от златно фолио

Брандирането на витрините е част от изграждането на цялостния рекламен облик на офиса. Дизайнът е изцяло персонализиран и съобразен с корпоративната идентичност на Al Amar, което създава уникална и разпознаваема визия. Включва елементи от логото на парфюмерийната компания, разположени по протежение на всички външни стъклени пространства. По този начин ясно се очерта локацията на обекта и се подсили имиджовото въздействие на престижната марка.

За реализирането на дизайна, използвахме специализирано фолио за витрини – 3M Scotchcal 50 в цвят златен металик. Златният цвят е символ на елегантност, привлича вниманието и създава усещане за лукс.  Той перфектно съответства на имиджа на Al Amar и подчертава ексклузивния характер на продуктите. Високата устойчивост на фолиото гарантира, че рекламата ще запази безупречния си вид за дълго време, а лесното му почистване го прави практично решение.


Клиент: Al Amar ориенталски парфюми


Дата: Август 2024 


Гаранция: 3 години


Град: София