Lilly Drogerie е добре позната и предпочитана марка магазини за козметика в България. С разнообразен асортимент от продукти и изгодни оферти, веригата се стреми да осигури на своите клиенти най-доброто обслужване и качество.

За магазина, намиращ се на ул. „Граф Игнатиев“ 16 в София, изработихме двустранна табела от Еталбонд с обемно лого. Тя служи като указател, който насочва вниманието на преминаващите пешеходци и сигнализира за местоположението на обекта.

Конзолна табела с логото на Lilly Drogerie привлича клиентите

Новата двустранна конзолна табела на Lilly Drogerie е изработена с изключително внимание към детайла. Основата на табелата е от композитния материал Еталбонд, а от двете и страни са монтирани и обемни букви с логото на магазина. Табелата е монтирана на метална конструкция на една от колоните, осигурявайки максимална видимост и разпознаваемост.

Логото представлява обемни букви от алуминий, които се характеризират с елегантна визия, здравина и трайност. Светещите букви създават впечатляващ визуален ефект, който привлича погледите отдалече. Модерният дизайн и качествените материали гарантират дълготрайност и устойчивост на рекламата.


Клиент: Lilly Drogerie


Дата: Октомври 2023 


Гаранция: 3 години


Град: София


С какво помага тази табела?

Тази рекламна табела носи множество ползи за Lilly Drogerie като повишена видимост, акцент върху имиджа, привличане на нови клиенти, позитивно потребителско преживаване. Табелата е монтирана, така че да е лесно забележима дори от голямо разстояние, което увеличава шансовете повече хора да разпознаят и посетят дрогерията. Създава запомнящо се визуално впечатление и подсилва позиционирането на марката като модерна и динамична. Поставянето на този допълващ елемент от брандирането на обекта, генерира положително първоначално впечатление у клиентите, което допринася за изграждането на лоялност към марката.

С новата си конзолна табела Lilly Drogerie не само подобри визуалната си идентичност, но и направи още една крачка към постигането на своите бизнес цели.