Фирма Nikdoor – водещ производител на гаражни врати и други изделия за защита на собствеността, отново се довери на професионалистите от Медия Дизайн за брандиране на фирмен автомобил. Създадохме стилен и отличаващ се дизайн, различен от останалите, които сме изпълнявали за Nikdoor. Визията „приканва“ да отворите уеб сайта, където да се запознаетe по-задълбочено с фирмата и предлаганите от нея продукти.

Преобразяване на автомобил с фолио 3M IJ180mC

За да постигнем висока издръжливост и качество на тази външна реклама, избрахме фолио за печат 3M IJ180mC. То е висококачествено каст фолио, специално разработено за автомобилни приложения. Има отлична устойчивост на атмосферни въздействия, което гарантира дълъг живот на графиките дори при интензивна експлоатация.


Вижте също: Облепяне на автомобил с рекламна графика на Nikdoor


3M IJ180mC гарантира лесно и прецизно облепване на сложни повърхности, като осигурява перфектно прилягане. Това фолио за облепяне на превозни средства позволява създаването на ярки и дълготрайни графики, които привличат вниманието. Използвайки технология за висококачествен солвентен печат, постихнахме наситен син цвят. Задължително условие за всяка печатна реклама за коли е поставянето на съответния ламинат за удължаване живота на фолиото.

С тази мобилна реклама, Nikdoor акцентира върху своя бранд и допринася за утвърждаване на имиджа на надежден и коректен партньор.


Клиент: Nikdoor


Дата: Декември 2023  


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив