Освен ъгловата табела за салона Das Welt Auto за употребявани автомобили с марки Volkswagen, Skoda, Audi и Seat, светещите букви за автомивката и ресторанта към комплекса, изработихме и табела от Еталбонд, която изглежда като тотем. Цялостното брандиране на обекта допринесе за неговата разпознаваемост и по-добра ориентация на клиентите.

Несветещ тотем приветства посетителите на шоурума

Рекламният тотем представлява несветеща табела от бонд с надписи от фолио, монтирана на земята, точно до входа на салона за автомобили. Тя служи като представителна реклама, с която марката Das Welt Auto потвърждава своето реноме на сертифициран салон от групата Volkswagen AG. С елегантния си вид и височина около 2 метра, тази външна реклама без съмнение прави впечатление на посетителите и създава допълнителен респект към марката.


Клиент: Хаас 60 ООД


Дата: Октомври 2020 


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Трайни и естетически издържани реклами

Рекламно-информационните изделия, изработени от Еталбонд, се отличават с редица предимства като устойчивост на атмосферни въздействия, пожароустойчивост, непроменен с времето естетически вид. На практика, рекламите от този композитен материал са инвестиция, която се изплаща многократно заради високата им трайност и минимална поддръжка. Изборът на табела от Еталбонд или тотем, гарантира спокойствие на клиента за дълго време.