Като част от маркетинговата стратегия на Fruttaria.bg, извършихме дизайн и изработка на външна реклама с нова, атрактивна визия, която да подобри разпознаваемостта на марката. Брандирахме техните камиони, а наскоро създадохме реклами за визуална комуникация в складовата им база в с. Първенец.

Ярко жълти табели с печатна реклама посочват базата на Fruttaria

За маркирането на складовете използвахме нашата устойчива и елегантна система за винилни реклами с патентована технология за изпъване на платното. Изработихме и монтирахме несветещи табели със специален алуминиев профил, който изглежда много стилно и стои като фина рамка. С помощта на специалните алуминиеви щипки в профила, винилът е изпънат идеално, наподобявайки листов материал. Монтирахме ги от двете страни на входа към складовете, с което подобрихме навигацията и подсилихме имиджовата реклама на компанията. Така Fruttaria се отличи на фона на останалите складове в обширната търговска база и придоби по-представителна визия.


Клиент: Фрутария ООД


Дата: Юли 2024


Гаранция: 2 години


Град: с.Първенец, обл.Пловдив



Вижте още: Впечатляващо брандиране за камионите на Fruttaria


Лесна и бърза смяна на рекламите при нужда

При необходимост от нова визия за рекламна кампания на Fruttaria, подмяната на винилите става бързо и лесно. Специалната технология с щипки позволява разглобяване и сглобяване с минимални усилия, на място, без да се свалят табелите. Това предимство, в комбинация с ефектния вид и здравината, прави рекламните винили предпочитани от различни бизнеси за фирмено представяне, указателни табели, табели за промоции и т.н.