Като рекламна агенция с повече от 30-годишен стаж, в Медия Дизайн винаги сме готови да предложим креативни решения, които да помогнат на бизнеса ви да се открои. За сервиз за гуми Quick Whilli изработихме 3d букви, с които е ясно разпознаваем и вече привлича погледите.

В Quick Whilli ви очаква екип от професионалисти, готов да се погрижи за вашия автомобил. Предлагат бърза и качествена смяна на гуми, масла и филтри, накладки, диагностика, ремонт на ходова част и много други услуги. Използват качествени материали и резервни части, за да ви гарантират най-доброто обслужване.

Обемни Букви с Алурапид и плексиглас Quick Whilli

За изработката на алуминиевите букви използвахме система с профили Алурапид и лице от плексиглас. Тази комбинация гарантира здравина, устойчивост на атмосферни влияния и красива визия, която е невъзможно да се пренебрегне. Профилите са боядисани в черно, а бялото лице контрастира идеално. Качественото LED осветление осигурява дълготрайност и ниска консумация на енергия. Светещите букви за сервиза са монтирани на козирката, така че да са видими отдалеч, превръщайки се в истински магнит за внимание.


Клиент: Сервиз за гуми QuickWhilli


Дата: Октомври 2023 


Гаранция: 3 години


Град: София


В Медия Дизайн вярваме, че външната реклама е инвестиция, която се връща. С богатия си опит и екип от креативни професионалисти, можем да ви предложим ефективни решения, съобразени с вашия бюджет и цели. Свържете се с нас и нека обсъдим как можем да помогнем вашият бизнес да заблести!