Factor Trade Center в София, разположен на оживеното Ботевградско шосе, се стреми да подчертае своята модерност и да остави трайно впечатление сред своите клиенти. За да постигне тази цел, компанията се обърна към Медия Дизайн за създаването на ефективно решение за външна реклама. Нашият екип изработи светещи букви, които подчертават имиджа на компанията за качествени строителни материали.

Концепцията зад проектирането

Светещите букви за Factor Trade Center са резултат от внимателно обмисляне на няколко ключови фактора. Първо, беше важно буквите да отразяват съвременния и динамичен характер на центъра. Второ, те трябваше да бъдат достатъчно ярки и забележими, за да привлекат вниманието от разстояние. И накрая, материалите и конструкцията трябваше да бъдат издръжливи и да гарантират дълготрайност на цялата система.


Клиент: Фактор Трейд ЕАД


Дата: Май 2024


Гаранция: 3 години


Град: София


Обемни букви с алуминиеви страници – устойчиво решение за покривна реклама

За да постигнем желания ефект, екипът ни избра комбинация от висококачествени материали и технологии за производство. Обемните букви са изработени с алуминиев профил с матово черно покритие, което придава елегантен вид. Лицето им е от плексиглас, осигуряващ равномерно разпределение на светлината. Осветлението се осъществява чрез LED модули, които са доказали своята енергийна ефективност и дълъг живот. Инсталацията на тази покривна реклама се извърши от нашите опитни монтажисти, за да се осигури здрава, безопасна и трайна реклама на строителния център. Буквите бяха закрепени стабилно на покрива на сградата на специална метална конструкция, при спазване на нужните мерки за безопасност.

Светещите букви за Factor Trade Center са пример за успешно съчетание на естетика и функционалност. Те не само допринесоха за отличителния облик на сградата, но и повишиха нейната видимост и разпознаваемост. Това е инвестиция, която ще се отплати в дългосрочен план, като укрепи имиджа на центъра и привлече нови клиенти.