Sofia Airport Center (SAC) е модерен бизнес парк, предлагащ първокласни офис и складови помещения в балансирана работна среда. Разположен е в близост до летище София и осигурява над 47 000 кв.м. площ за компании като IBM Bulgaria, Cisco, Honeywell и Woodward. SAC е идеалното място за фирми, които търсят престижно и удобно място за развитие на своя бизнес.

За да се улесни навигацията в бизнес центъра, от ръководството на комплекса се обърнаха към екипа на Медия Дизайн за изработка на информационно табло тип тотем. То е разположено на стратегическо място на партера в SAC и ще служи като централна точка за упътване на посетителите.  

Елегантно табло за визуална комуникация в SAC

Изработихме светеща табела, вложена в специална метална рамка на крачета за монтаж на земя. Изделието наподобява едностранен светещ тотем, с височина от 2.10 метра. Инсталирахме го до стена на един от входовете на бизнес сградата. Любопитно за този проект е, че използвахме специализиран профил за текстилни табели с дебелина 12 см. С него рекламата изглежда елегантна и представителна. Вградихме трайно и ефективно LED осветление за равномерно осветяване на таблото.


Клиент: Sofia Airport Center


Дата: Юни 2024


Гаранция: 3 години


Град: София


Платът за табелата е с екологичен латексов печат с високо качество за наситени и реалистични цветове. В Медия Дизайн държим освен на качеството, да осигурим и безопасност за служителите и своите клиенти. Затова използваме висок клас съвременна техника за печат с мастила на водна базаняма неприятен мирис, не се отделят вредни вещества във въздуха.

Предимства на текстилните табели за Вашия бизнес

Текстилните табели са все по-предпочитан избор за реклама на компании от различни индустрии. Съчетават практичност, атрактивна визия, здравина и са много по-изгодни от винилните табели. Те са отлично решение заради ниската цена на плата. Това е особено важно за компании, които често сменят рекламните си визии. С удобния алуминиев профил, смяната на текстила е бърза и лесна. Така бизнесите спестяват средства за допълнителен труд.

Специализираният алуминиев профил, използван за изработката им, е изключително елегантен. Предлагаме и двустранен профил, който позволява бърза изработка на тотеми, които са надеждни и безопасни за места с висока посещаемост. Текстилните табели са подходящи за различни интериорни дизайни – от класически до модерни и луксозни. Монтират лесно, без специални технически умения.