В сърцето на Пловдив, където ароматите на вкусната храна се преплитат с очарованието на град с многовековна история, се намира ресторант Ton Bonbon. За да подчертае своя чар, привличайки погледите на минувачите, ресторантът се обърна към Медия Дизайн за изработка на рекламна табела за заведение, достойна за неговия имидж.

Табела от Еталбонд с релефни букви отличи заведението

Екипът на Медия Дизайн се зае с изпълнението на проекта с ентусиазъм, решен да сътвори табела, която е едновременно красива и отразява неповторимата атмосфера на Ton Bonbon. За основа на табелата използвахме Еталбонд – материал, съчетаващ здравина и елегантност. На лицето са поставени релефни букви от плексиглас, с черно лице и бяла основа, които придават на табелата модерен и изискан вид. В нея сме инсталирали качествено LED осветление за ярко и равномерно светене, както и дълъг живот без нужда от поддръжка.

Табелата от Еталбонд на Ton Bonbon е ефективен имиджов инструмент, който допълва естетиката на ресторанта и го превръща в още по-привлекателно място за посетители. Тя успешно представя ресторант Ton Bonbon като изискано заведение, което предлага на своите гости неповторимо изживяване.


Клиент: Тон Бонбон ресторант


Дата: Април 2020


Гаранция: 3 години


Град: Пловдив


Медия Дизайн: Вашият партньор за ефективна външна реклама

С доказан опит и екип от професионалисти, ние ви предлагаме комплексни решения за външна реклама, съобразени с вашите нужди и бюджет. Извършваме проектиране, изработка, монтаж и поддръжка на рекламни табели, светещи букви и тотеми. Всеки проект е уникален и ние се грижим да изработим реклама, съобразен с вашата марка, послание и целева аудитория. Използваме само качествени материали и технологии, за да гарантираме дълготрайност и ефективност на вашата реклама. Предлагаме конкурентни цени, съчетани с високо ниво на обслужване.