Медия Дизайн успешно реализира проект за изработка и монтаж на голяма светеща табела за хале на Fruttaria.bg. Това решение не само осигури отлична видимост на бранда, но и създаде запомнящо се първо впечатление у клиентите.

Ярка и привлекателна двустранна табела за хале

Рекламната табела за склада е проектирана в съответствие с корпоративните цветове и визия на Fruttaria. Ярко жълтият фон и големите изображения на плодове създават апетитна и привлекателна композиция, която веднага привлича вниманието. Разположихме я на стратегическо място, така че да се вижда добре и да обозначава ясно складовото пространството.


Вижте също: Рекламни винили за обозначаване на складове за плодове и зеленчуци



Клиент: Фрутария ООД


Дата: Юли 2024


Гаранция: 3 години


Град: с.Първенец, обл.Пловдив


Специализирани материали за представителна и дълготрайна реклама

Използвахме висококачествени материали, гарантиращи дълготрайност и устойчивост на табелата за хале. Специализираните профили от алуминий за табели с винилно лице осигуряват перфектен вид, с идеално изпъване на платното. Рекламното изделие изработихме като двустранно светеща табела. Сътои се от две отделни светещи табели, захванати една за друга на специална метална конструкция, която е здраво закрепена за стените. LED осветлението осигури ярка и равномерна светлина, която подчертава дизайна денем и нощем. Монтажът извършихме професионално и в кратки срокове, без да прекъсваме нормалната дейност на халето.

Проектът за Fruttaria.bg демонстрира високото ниво на професионализъм и креативност на екипа на Медия Дизайн. Благодарение на опита и използването на най-новите технологии, успяхме да създадем ефектна и дълготрайна интериорна табела, която напълно отговори на изискванията на клиента.