„Криспи“ е мястото, където сладките изкушения се превръщат в незабравимо преживяване. С богатия си асортимент от бутикови торти, сладкарницата задоволява и най-претенциозните вкусове.

За обекта в Пазарджик, от ръководството отново ни предпочетоха за изработката на външната реклама. Благодарение на екипа на Медия Дизайн, фасадата на сладкарницата вече носи модерна и запомняща се рекламна табела.

Табела от черен Еталбонд за престижно представяне

С контрастни цветове и стилен дизайн, табелата от Еталбонд веднага привлича вниманието и кани всеки минаващ да опита от вкусните и свежи торти. Дизайнът е идентичен с този на обекта в Пловдив и напълно отразява творенията на Криспи – вкусни и красиви бутикови торти, които са перфектни за всеки повод.


Клиент:  Торти Криспи


Дата: Август 2024 


Гаранция: 3 години


Град: Пазарджик 


Светещата табела е изпълнена с висококачествени материали и прецизност към всеки детайл. Еталбондът носи множество предимства за изработените рекламни изделия като висока устойчивост, без промяна във визията и нужда от поддръжка за дълго време. С него може да се облицоват и допълнителни елементи от архитектурата на сградата (колони, козирки и т.н.) за по-добра естетичност и отличителен вид. Основата на табелата на Криспи е от черен бонд, за да се подчертаят ярките цветове на логото и илюстрацията на торта. Монтирана е на козирката на магазина (от двете ѝ страни), така че да бъде лесно забележима. Тази ъглова табела допринася за по-доброто анонсиране на бранда.

Светещи букви и елементи акцентират на марката

В табелата са вградени релефни букви и стилизирана торта, които представляват съчетание от прозрачен плексиглас и плексиглас опал, а за надписа „Криспи“ – плексиглас и фолио за светещи реклами. Този вид обемни букви са фини и привлекателни, като комбинират естетиката на няколко материала. С вграденото в основата LED осветление, създават внушителен ефект и носят престиж.