Долна Баня, разположен в подножието на Средна гора, покрай река Марица, е известен със своята богата история, датираща от античността. Градът е дом на множество исторически забележителности, включително римски руини, средновековни църкви и възрожденски къщи. Районът около Долна Баня е известен със своята красива природа, с множество минерални извори, водопади, планински пейзажи.

Рекламна агенция Медия Дизайн реализира проект за изработка на цветни букви за Община Долна Баня. Екипът ни работи усилено, за да създаде обемни букви, които са елегантни, издръжливи и функционални. Цветните букви са се превърнали в емблема на много градове от страната и носят радостни емоции за жители и посетители. Целта на общината е да се популяризира и да се привлекат повече туристи.


Клиент: Община Долна Баня


Дата: Юни 2024 


Гаранция: 3 години


Град: Долна Баня


Светещи букви Долна Баня за впечатляващо посрещане на жители и гости

Цветните букви за град Долна Баня са изпълнени с алуминиеви страници и лице от плексиглас. Тази система за 3D надписи е с доказано качество и я използваме за изработка на букви с размери между 80 см и 2 метра. В конкретния случай, буквите от алуминий са високи 1 метър. Всяка е осветена с ново поколение LED модули, гарантиращи равномерно светене и висока ефективност.

Разположен на входа на града, надписът Долна Баня е на видимо място, което привлича вниманието с атрактивен дизайн и ярко осветление. Здравата метална конструкция гарантира стабилност и дълготрайност, а качествените материали осигуряват устойчивост на атмосферни влияния. Светещите букви вече служат като украса на града и символ на гостоприемството и модерния му облик.

Подобни проекти